Ordinarie partävlingar


Måndagar: Måndagsbridgen 12.00-16.00

Tävlingen är öppen för alla och det delas ut priser i fyra klasser, alla par, par där båda spelarna har max hjärternålen, par där båda spelarna har max ruternålen samt par där båda spelarna har max klövernålen. Tävlingar som spelas under vårsäsongen (januari till midsommarveckan) samt höstsäsongen (övriga veckor) räknas samman till en individuell serietävling (baserad på %-sats) där de sju bästa resultaten räknas. Priser i fyra klasser (Klövermästare, Rutermästare, Hjärtermästare och Spader/Stormästare), två priser upp till 55 par, 56-93 par tre priser samt mer än 94 par fyra priser i varje klass.

Självklart går det bra att  komma ensam, vi garanterar att alla får en partner via vår jourspelare, förutsatt att man är på plats och informerar tävlingsledaren minst 15 minuter före tävlingsstart.

Partävling över 24 brickor.

Onsdagar: Onsdagsmötet 12.00-16.00
Tävlingen är öppen för alla och det delas ut priser i fyra klasser, alla par, par där båda spelarna har max hjärternålen, par där båda spelarna har max ruternålen samt par där båda spelarna har max klövernålen. Tävlingar som spelas under vårsäsongen (januari till midsommarveckan) samt höstsäsongen (övriga veckor) räknas samman till en individuell serietävling (baserad på %-sats) där de sju bästa resultaten räknas. Priser i fyra klasser (Klövermästare, Rutermästare, Hjärtermästare och Spader/Stormästare), två priser upp till 55 par, 56-93 par tre priser samt mer än 94 par fyra priser i varje klass.

Självklart går det bra att  komma ensam, vi garanterar att alla får en partner via vår jourspelare, förutsatt att man är på plats och informerar tävlingsledaren minst 15 minuter före tävlingsstart.

Partävling över 24 brickor.

Fredagar: Fredagsbarometern 12.00-16.00
Tävlingen är öppen för alla och det delas ut priser både för scratchresultatet och handikappresultatet. Tävlingar som spelas under vårsäsongen (januari till maj) samt höstsäsongen (augusti till december) tillsammans med Lördag- och Söndagsbarometer (under samma period) räknas samman till en individuell serietävling där dina inspelade procent över perioden adderas. Den som spelar ofta har alltså en god chans att placera sig bra i serietävlingen. 3 priser i varje klass.

Barometer, alla spelar samma brickor samtidigt, över 24 brickor.

Lördagar: Lördagsbarometer 12.00-16.00
Tävlingen är öppen för alla och det delas ut priser både för scratchresultatet och handikappresultatet. Tävlingar som spelas under vårsäsongen (januari till maj) samt höstsäsongen (augusti till december) tillsammans med Fredag- och Söndagsbarometer (under samma period) räknas samman till en individuell serietävling där dina inspelade procent över perioden adderas. Den som spelar ofta har alltså en god chans att placera sig bra i serietävlingen. 3 priser i varje klass.

Självklart går det bra att  komma ensam, vi garanterar att alla får en partner via vår jourspelare, förutsatt att man är på plats och informerar tävlingsledaren minst 15 minuter före tävlingsstart.

Barometer, alla spelar samma brickor samtidigt, över 24 brickor.

Söndagar: Söndagsbarometer 12.00-16.00
Tävlingen är öppen för alla och det delas ut priser både för scratchresultatet och handikappresultatet. Tävlingar som spelas under vårsäsongen (januari till maj) samt höstsäsongen (augusti till december) tillsammans med Fredag- och Lördagsbarometer (under samma period) räknas samman till en individuell serietävling där dina inspelade procent över perioden adderas. Den som spelar ofta har alltså en god chans att placera sig bra i serietävlingen. 3 priser i varje klass.

Självklart går det bra att  komma ensam, vi garanterar att alla får en partner via vår jourspelare, förutsatt att man är på plats och informerar tävlingsledaren minst 15 minuter före tävlingsstart.

Barometer, alla spelar samma brickor samtidigt, över 24 brickor.

 

Bordsavgiften för samtliga tävlingar.