Nyhetsbrev 2019-05-03

Sommarligan
Tycker du att ligan slutar lite för tidigt? I så fall har du i år chansen att förlänga fyrmannasäsongen. Det är tre tisdagskvällar som gäller 28/5, 4/6 och 11/6. Redan nu har vi fem lag anmälda.

Ambitionen är vi skall ha minst två divisioner och att vi skall spela ett par kortare matcher per kväll. IAF beräkning utlovas så ni kan avgöra vem i laget som egentligen är bäst! Anmäl ligalaget eller varför inte bilda ett helt nytt lag?

Anmälan senast 23 maj till mejladressen tl@sterik.se

Rabatter!
Bridgespelare har rabatter i några restauranger och affärer. Vi har samlat information om dom vi känner till här. Har vi missat någon affär, hör av er!

Information från StBF angående nytt upplägg för Stockholmsserien och för Damligan
Rabatter för alla nystartade lag!

Mer info om Stockholmsserien hittar ni här

Mer info om Damligan hittar ni här
Ligan i höst
Vi tänker spela 24 brickor under grundserien i samtliga serier i höst för att sen gå tillbaka till 28 brickor för de högsta serierna under slutspelet. Därefter får vi utvärdera hur vi skall göra med antal brickor i ligan under vårterminen 2020.

Prova på bridge
Vi fortsätter med succékonceptet att ta med en eller flera kompisar och låter dom prova på vår underbara hobby. Nu kommer det nya chanser och det brukar snabbt bli fulltecknat. Mer info och anmälan hittar ni här