Nyhetsbrev 2019-05-24

Ligan avslutad

Finalen i mästarserien slutade med en klar seger för lag BK Herkules. Bild på glada segrare nedan

Bästa laget i dagligan är Straffdubblarna som syns belåtna nedan på bilden!

Vinnaren i superettan (kväll tisdag-torsdag) blev lag Aurum som ser rätt nöjda ut på bilden nedan!

 

Sommarbridge

Även om ligan är avslutad finns det gott om spelmöjligheter på vardagarna. Vi har dock stängt fredag till söndag under större delen av sommaren. Undantag är Fredagsgodis (som nu heter Sommargodis) som har två tävlingsdagar (fredagarna 7 och 14 juni). Dessutom har vi en simultantävling en lördag, se nedan. Sen har vi förstås stängt som vanligt under Örebroveckan (vecka 31).

Dagbridge kl 12.00

Måndagar och onsdagar är det fortsatt partävling med Strata beräkning dvs. fyra prislistor. På tisdagar och torsdagar är det under sommaren partävling med två prislistor (scratch/handikapp).

Kvällsspel 18.30

På måndagar och torsdagar är det som vanligt sommarserien dvs partävling över 24 brickor som också är en serietävling. I år med två prislistor (max ruternål/övriga).

På onsdagar har vi precis som förra året en partävling för spelare med max ruternål, i år med två prislistor (max klövernål/max ruternål)

 

Extra tävlingar i närtid

Öppna KM par 26/5 kl 12.00 (ingen föranmälan). Vi har denna söndag besök från en bridgeklubb från Björneborg i Finland som före tävlingen skall träffa delar av styrelsen och bridgeskolan för att utbyta erfarenheter. Våra finländska vänner kommer förstås även att delta i partävlingen.

Öppna KM par max ruternål onsdagen den 29/5 kl 18.30 (föranmälan)

Nationaldagssilvret torsdagen 6/6 kl 13.00-20.00 (föranmälan)

World Wide Bridge Contest, en simultantävling där hela världen deltar! Spelas över 24 brickor lördagen den 8 juni med kl 12.00-16.00 (föranmälan)

Föranmälan görs via klubbens hemsida.

Garageinformation

Klubben har för närvarande inga garagekuponger att sälja. Det beror på att garaget skall byta betalningssystem, sannolikt under juni. Tills dess gäller de gamla kupongerna.
Hur den nya lösningen för våra medlemmar kommer att se ut har vi ingen information om i nuläget.

Café Storslam

Det är nu snart tre månader sen bröderna Wahlberg tog över driften. På bifogade länk här kan ni läsa vad som hänt och vad ni kan förvänta er under hösten. Johan och Fredrik är svarar gärna på frågor och är tacksamma för era synpunkter och önskemål.

 

Prova på bridge

Vi fortsätter i september med succékonceptet att ta med en eller flera kompisar och låter dom prova på vår underbara hobby. Nu kommer det nya chanser och det brukar snabbt bli fulltecknat. Mer info och anmälan hittar ni här