Nyhetsbrev 2019-08-07

Ligan börjar 12 augusti

Snart dags igen för en ny säsong. En nyhet för i höst är att vi provar med att spela 24 brickor i grundserien för alla serier och sen 28 brickor i sluspelet för de högsta serierna.

I nästa vecka börjar också de populära helgbarometrarna. Välkomna kl.12.00 (fredag, lördag och söndag) med start den 16 augusti.

Fredagen den 16 augusti startar också fredagsgodis för säsongen, kl. 11.00 som vanligt.

SM-veckan i Örebro

Bridgefestivalen är avslutad, med stora framgångar för S:t Eriks spelare. Vinst i Guldgruvan, SM-par, Chairman’s Cup, SM-lag veteran, SM-par nybörjare, SM-par damer och mycket mer. Alla resultat med bilder går att läsa i festivalens bulletiner här.

En sammanfattning över alla segrar i SM tävlingarna hittar ni här. Stort grattis till alla framgångar!

Toalettrenoveringen

Jobbet har gått bra i sommar. Förhoppningsvis är ombyggnaden klar till ligastarten, i värsta fall några dagar efter.

Garageinformation

Klubben har för närvarande inga garagekuponger att sälja. Det beror på att garaget skall byta betalningssystem. Tills vidare gäller de gamla kupongerna om ni har några kvar.
Hur den nya lösningen för våra medlemmar kommer att se ut har vi ingen information om och vi har heller inget datum när bytet av betalningssystem skall ske.

Anmäl er till allsvenskan division 4 i höst!

Allsvenskan innebär att man bildar ett klubblag där man bör vara minst 6 deltagare. Alla spelarna måste tillhöra samma representationsklubb. Spelet avgörs under 2 – 3 tillfällen under hösten 2019, lördagarna 19 oktober, 16 november samt 7 december i BK S:t Eriks lokaler. Det spelas två till tre 20- brickors matcher vid varje speltillfälle.
Kostnaden för laget att spela i allsvenskans div 4 är 800 kronor (inkl. bordsavgift) som betalas av S:t Erik..
Sista anmälningsdag är 1 oktober.

Anmälan skickas till Kalle Persson: kalle.bridge@gmail.com

Café Storslam

Café Storslam hälsar att det i samband med ligastarten 12 augusti erbjuds lasagne bolognese med parmesan, laxpudding med skirat smör samt marinerade kycklingspett med bovete till såväl lunch som middag. Pris inklusive sallad 85 kr.

Prova på bridge

Vi fortsätter i september med succékonceptet att ta med en eller flera kompisar och låter dom prova på vår underbara hobby. Nu kommer det nya chanser den 11-12 september och det brukar snabbt bli fulltecknat. Mer info och anmälan hittar ni här