Nyhetsbrev 2019-12-06

Antal brickor i ligan?

Den enkät vi har haft ute gav ett klart besked om hur ni vill ha det i fortsättningen. Styrelsen har fattat beslut om att det blir 24 brickor både i grundserien och i slutspelet från nästa säsong i alla serier både dag och kvällstid. Vidare är det beslutat att sluttiden justeras för dagligan till 16.40 och för kvällen till 22.10 med därutöver 5 minuter för att skriva in resultatet

Resultatet av enkäten gav följande fördelningen i procent för de olika svarsalternativen

24 brickor 52 %
28 brickor 21 %
24 brickor i grundserien och 28 i slutspelet 19 %
Spelar ingen roll 8 %

Tittar man på fördelningen mellan de olika serierna var det relativ jämt. Mästarserien hade högst procent (55 %) på 24 brickors alternativet och Bästaserien hade högst procent (29 %) på 28 brickors alternativet.

Prova på bridge!

I början på januari kan du ta med dig dina vänner till vår “Prova på bridge”

Ni väljer mellan:
8/1 14.00 – 16.30
9/1 10.00 – 12.30
9/1 18.00 – 20.30

Prova på bridgen är gratis, men du anmäler din vän och dig själv här. Givetvis går det bra att din vän/vänner kommer utan dig.

BK S:t Erik bjuder på fika!

DM Lag lördagen den 15 februari

 

DM lag max ruternål. Efter önskemål har några förändringar gjorts. Bland annat kommer ruterlagen endast att möta varandra och det är tillåtet totalt med åtta spelare i laget varav en spelare som får ha hjärternål.

NYHET, DM lag max spadernål. En ny klass införs och den spelas samtidigt som kval i öppen klass. Det är tillåtet med en spelare som är stormästare.

DM lag öppen klass spelas på samma sätt som 2019. Kval för de som så önskar den 15 februari och det är precis som tidigare möjligt att köpa sig in i finalen 7-8 mars mot en förhöjd avgift.

Läs mera här om alla DM tävliingar 2020

Anmälan

Schema för jul- och nyårshelgen

Vilka tävlingar vill ni spela i julhelgen? En nyhet för i år är att det inte är någon föranmälan till silvertävlingarna. Dessutom börjar alla silvertävlingar 13.00, även på nyårsdagen! Spelschemat hittar ni här

Höstens avslutningar

Höstterminen närmar sig sitt slut. Mellan söndagen den 8 och fredagen den 13 december har vi avslutningar där klubben bjuder på Janssons frestelse samt skinksmörgås på hårt bröd. Som vanligt finns Sofia på plats och sköter försäljningen av vin/öl/alkoholfria alternativ. OBS betalning av drycker kan endast göras med S:t Eriks smartkort.