Nyhetsbrev 2019-13

VM guld!

Efter en dramatisk final så fick Sverige sitt första VM guld lag damer den sista helgen i september. VM spelades i 13 miljoners staden Wuhan, Kina.

Sverige representerades av Carina Wademark (coach), Emma Övelius, Ida Grönkvist, Kathrine Bertheau, Cecilia Rimstedt, Sanna Clementsson, Jessica Larsson och Kenneth Borin (kapten). Samtliga är boende i Stockholmstrakten och spelar regelbundet på BK S:t Erik, förutom Cecilia som bor i Kungsbacka.

STORT GRATTIS!

Foto: Lars Nilsson

Kval till DM mixed

En nyhet för i år är att vi provar att införa kval, dock med möjlighet att köpa in sig i finalen.

På S:t Erik kan ni kvala vid följande tillfällen:

Måndagsbridgen 14/10
Onsdagsbridgen 23/10
Söndagsbarometern 10/11

Alla tävlingar börjar kl. 12.00

Startavgiften i DM finalen är 200 kr per par för de som kvalat och 800 kr per par för de som inte kvalat. Spelar man kval och har minst medel är det en garanti att man får spela DM-finalen. Finaldatum är lördagen den 23 november kl. 10.00 på S:t Erik. Vill ni anmäla er till direktfinalen görs det här

Trasig telefonledning

Tyvärr fungerar det inte att ringa till klubben just nu och Telia hittar inte felet. Vi kommer att byta till mobiltelefoni och hoppas det är igång inom en vecka. Det kommer att fungera att ringa samma telenummer (08-650 97 79).

Garageinformation

Nu har vi äntligen fätt en lösning för våra medlemmar och elever.
Vi kommer få köpa kuponger som vi kan sälja vidare på samma sätt som tidigare. Däremot så måste bilägare fylla i kupongen med datum och tid och lägga den i bilrutan.
Priset kommer att vara 100:- per kupong och de finns att köpa from idag. Vill man köpa fem stycken så kostar det 500 kr. Ingen rabatt tyvärr då garaget har höjt priset.

.

 

Årsmöte BK S.T Erik

När: Söndagen 3 november kl. 12.00

Var: BK S.t Erik.

Närvarar ni på mötet så får ni dessutom spela en silvertävling i barometerform direkt efter mötet utan kostnad (24 brickor). Det är som vanligt två separata prislistor, en med hcp och en utan.