Nyhetsbrev 2020-01-07

ProAm

Den årliga ProAm-tävlingen där allt överskott går till juniorbridge äger i år rum fredagen den 7 februari med start kl. 18.30. Budgivningen startar den 19 januari men redan nu kan ni HÄR titta på vilka fantastiskt duktiga och trevliga spelare det kommer att finnas att bjuda på!

Plattliret 8 februari

Dagen efter ProAm så spelas klubbens årliga guldtävling Plattliret med start kl. 12.00

Redan nu 20 par anmälda och anmäler er gör ni HÄR

DM-Lag lördagen den 15 februari

 

DM-lag max ruternål. Efter önskemål har några förändringar gjorts. Bland annat kommer ruterlagen endast att möta varandra och det är tillåtet totalt med åtta spelare i laget varav en spelare som får ha hjärternål.

NYHET, DM-lag max spadernål. En ny klass införs och den spelas samtidigt som kval i öppen klass. Det är tillåtet med en spelare som är stormästare.

DM-lag öppen klass spelas på samma sätt som 2019. Kval för de som så önskar den 15 februari och det är precis som tidigare möjligt att köpa sig in i finalen 7-8 mars mot en förhöjd avgift.

Läs mera här om alla DM-tävlingar 2020

Anmälan

Vår hemsida

Vår hemsida börjar ha ganska många år på nacken. Den skulle behöva uppdateras/moderniseras tekniskt och kanske bör även designen ses över. Finns någon bland våra medlemmar som har rätt kompetens och tid för att göra en insats?

I så fall hör av er till Johnny Östberg, Daniel Gullberg eller Mattias Weiler.

Nya Bridgeskolan inbjuder till årets höjdpunkt – Insparken

Insparken är en heldag med massor med bridge som passar alla. Det finns fem olika nivåer och två olika tllfällen per nivå (ej GB). Insparken inleds med intressant problemlösning på förmiddagen och efter lunchen spelas en tävling.

Här kan du läsa mera och anmäla dig till Insparken 2020

Ligavinnare

I veckan startar ligan igen och några av höstens vinnare presenteras nedan på bild.

Röda små stugor vände och vann finalen i mästarserien mot Balcom med 118-114. Stort grattis! Vinnarna i övre raden är Tommy Westman, Bosse Wiik, Mattias Weiler.
I nedre raden Göran Andersson, Gunnar Andersson och Emanuel Unge.
Dessutom har Andreas Abragi, Jenny Rudenstål och Peter Friberg deltagit.

Finalen i Superettan blev också spännande! Aurum slog Dam singel med 135-121 och försvarade därmed sin titel från i våras. Stort grattis!

På bilden: Göran Lind, Ulf Silhammar, Björn Nyman & Mats Evaldsson

Dagligans vinnare, Lag Hunter, har vi inte på bild. I finalen spelade Magnus Lindkvist, Sanna Clementsson, Johan Säfsten och Bengt Stahre.