Nyhetsbrev 2020-03-24

Extra nyhetsbrev nr 3 angående Coronaviruset

 

Bridgeklubbens ekonomi

Som vi informerade om i det förra nyhetsbrevet så innebär rådande läge en extrem påfrestning på klubbens ekonomi/likviditet. Bara en månad utan ligaspel innebär en minskad intäkt på drygt 400 000 kr. Klubbens hyra är i nuläget 160 000 kr per månad. Styrelsen tittar förstås på olika möjligheter att minska kostnader, öka intäkter och förstärka likviditeten. Framförallt kommer klubben att behöva ekonomiskt stöd från er medlemmar för att överleva, se nedan!

Bordsavgifter från vårens slutspel

Vi vill vädja till alla lagkaptener att med hjälp av sina lagkamrater samla in och betala slutspelets borsavgifter på totalt 2 500 kr/per lag. Det gäller förstås inte lag som redan förskottsbetalat bordsavgiften. Vi utgår från att medlemmar som normalt sett inte betalar bordsavgift (styrelse, vissa funktionärer, hedersmedlemmar) också hjälper sin lagkapten att betala denna bordsavgift. Skulle ligan komma igång i maj så kommer förstås spelet att vara gratis för er.

Betala in bordsavgiften på pg 502815-4 senast 30 april och ange lagnamn.

Bidrag

Alla medlemmar som anser sig ha råd får gärna betala valfritt belopp till pg 502815-4. Alla bidrag emottages tacksamt. Din klubb behöver din hjälp!

Om ni betalar in minst 1 000 kr och gör det innan den 30 april kommer ni att vara med i en utlottning att få spela med en av klubbens elitspelare. När väl klubbens verksamhet återgår till det normala så har ni chansen att få spela en av klubbens ordinarie partävlingar med ett proffs! Spelet kommer då förstås att vara gratis. När ni betalt in minst 1 000 kr, mejla johnny.ostberg@hotmail.com med uppgift om namn och medlemsnummer. Ni behöver inte verifiera att ni betalt, vi litar på er. Ange också om ni INTE vill att klubben uppmärksammar er som gett bidrag på hemsidan.

Elitspelare titta hit!

Som ni förstår av ovanstående behöver vi er som pris. Helst vill vi förstås att ovanstående lotteri är av typen vinst varje gång! Då krävs att ni mangrant ställer upp. Med elitspelare menas minst de som spelar i Elitserien måndag/onsdag. Men alla andra som känner sig manade får förstås också ställa upp som pris, var inte blyga! Mejla namn och medlemsnummer till johnny.ostberg@hotmail.com senast 30 april.

 

Ps: Glöm inte att Café Storslam har börjat med hemleverans!

För mer information och beställningar besök webbshopen HÄR