Nyhetsbrev 2020-04-02

Extra nyhetsbrev nr 4 angående Coronaviruset

 

Bordsavgifter från vårens slutspel

Vi har fått en fantastiskt bra respons på vår vädjan i vårt förra nyhetsbrev. Klubben har redan fått in över 400 000 kr! Vi kommer att återkomma med någon form av belöning för de lag som betalt sin bordsavgift.

Bidrag

Även när det gäller bidrag har vi fått en jättebra respons. Hittills har klubben fått in drygt 100 000 kr. Det är just nu 43 personer av bidragsgivarna som sagt sig vilja vara med i utlottningen att få spela med en av klubbens elitspelare.

Listan på bidragsgivare hittar ni HÄR.

Vill ni vara med på utlottningen så gäller det att ni betalar in minst 1 000 kr senast 30 april på pg 502815-4 senast 30 april. Mejla sedan johnny.ostberg@hotmail.com med uppgift om namn och medlemsnummer. Ni behöver inte verifiera att ni betalt, vi litar på er. Ange också om ni INTE vill att klubben uppmärksammar er som bidragsgivare.

Elitspelare

Hittills har 34 personer anmält sig, Det är minst sagt hög standard! Titta HÄR. Men för att nå målet, vinst varje gång, behövs det fler!. Var inte blyga! Mejla namn och medlemsnummer till johnny.ostberg@hotmail.com senast 30 april.

Klubbens ekonomi

Vi har fått en del frågor om klubbens ekonomi. Flertalet frågor kan ni säkert få svar på om ni läser dokumenten från vårt senaste årsmöte och dessa hittar ni HÄR.

Styrelsen tittar förstås på olika möjligheter att minska våra kostnader. Genom att omförhandla våra avtal gällande bland annat städning och sophämtning har vi minskat våra månadskostnader med ca 30 000 kr. BK S:t Erik vill tacka våra leverantörer för
att de i dessa svåra tider låter oss omförhandla avtalen. Tack till
Stockholm Vatten och Avfall-Sophämtning, Ren Standard-Städning, CWS-boco-Entrémattor och LL-bolagen-Pappershämtning!

Den stora kostnaden är förstås hyran och här har vi inlett en dialog med hyresvärden. Klubben tar under tiden den är stängd förstås inte ut någon hyra från Café Storslam.

Ps: Glöm inte att Café Storslam har börjat med hemleverans!

För mer information och beställningar besök Caféts webbshop HÄR.

 

Bridgeskolan informerar

Nu kan du också stödja Bridgeskolan under det ofrivilliga uppehållet. Bridgeskolan kommer att ge ut två olika nyhetsbrev med bridgepyssel under april månad med start den 7 april. Det finns redan nu några gratis exempel att roa er med. Läs mer HÄR.