Nyhetsbrev 2020-04-17

Extra nyhetsbrev nr 5 angående Coronaviruset

 

Det kom ett mejl ……

Hej

Jag har satt in 10.000:- på S:t Eriks postgiro.

Det avser bordsavgiften för Lag X. Tog mig även friheten att, utan mina lagkamraters vetskap, anmäla dem till lotteriet att få spela med en elitspelare. Kanske de lär sig något?!

En av våra fantastiska medlemmar!

Spelavgifter från vårens slutspel och bidrag

Vi har fått en fantastiskt bra respons på vår vädjan om stöd. Klubben har fått in över 600 000 kr i spelavgifter! I början på maj kommer kommer vi på hemsidan publicera alla lag som betalt.

Även när det gäller bidrag har vi fått en jättebra respons. Hittills har klubben fått in drygt 150 000 kr. Det är just nu 75 av bidragsgivarna som sagt sig vilja vara med i utlottningen att få spela med en av klubbens elitspelare.

Listan på bidragsgivare hittar ni HÄR.

Vill ni vara med på utlottningen så gäller det att ni betalar in minst 1 000 kr senast 30 april på pg 502815-4. Mejla sedan johnny.ostberg@hotmail.com med uppgift om namn och medlemsnummer. Ni behöver inte verifiera att ni betalt, vi litar på er. Ange också om ni INTE vill att klubben uppmärksammar er som bidragsgivare.

Elitspelare

Hittills har 59 personer anmält sig, Det är minst sagt hög standard! Titta HÄR.

Men för att nå målet, vinst varje gång, behövs det några fler. Var inte blyga! Mejla namn och medlemsnummer till johnny.ostberg@hotmail.com senast 30 april.

Ligan

Vi bedömer det inte som realistiskt att starta ligan i maj. Även all annan planerad verksamhet i maj är inställd. Hur pandemin kommer att utvecklas är förstås omöjligt att sia om men vi har ännu inte helt gett upp hoppet om någon form av sommarliga i juni. Vi återkommer i frågan någon gång i mitten på maj.

Biobiljetter

När Filmstaden nu har alla sina biografer stängda har de meddelat att företagsbiobiljetter som förfaller under tiden de har stängt kommer att förlängas till och med den 1 september 2020. Det oavsett om det står ett annat datum tryckt på biljetterna.

Lästips under bridgeuppehållet

På Bridgewinners.com kan man hitta en del bra saker. På nedanstående länk kan ni fritt ladda ner några bridgeböcker, bridgemagasin och nyhetsbrev. Materialet hittar ni HÄR.

Klubbens öppna brev till regeringen

Läs mer HÄR.

Klubbens ekonomi

Vi har fått en del frågor om klubbens ekonomi. Flertalet frågor kan ni säkert få svar på om ni läser dokumenten från vårt senaste årsmöte och dessa hittar ni HÄR.

Ett nytt nummer av vår klubbtidning PASS är på gång, som ni får inom några veckor och som bland annat innehåller vanliga frågor med svar.

Ps: Glöm inte att Café Storslam har börjat med hemleverans!

För mer information och beställningar besök Caféts webbshop HÄR.