Nyhetsbrev 2020-05-05

Extra nyhetsbrev nr 6 angående Coronaviruset

 

Spelavgifter för vårens inställda slutspel och bidrag

Vi har fått en helt fantastisk respons på vår vädjan om stöd. Klubben har fått in 756 614 kr i spelavgifter! Listan på alla lag som betalade hittar ni HÄR.

Även när det gäller bidrag har vi fått en jättebra respons. Hittills har klubben fått in 209 000 kr. Alla bidragsgivare hittar ni HÄR.

Klubbens ekonomi

Totalt sett har klubben alltså fått in närmare 1 miljon kronor. Vi är extremt tacksamma för er generositet! Med dessa bidrag kommer klubben att klara ekonomin minst till årsskiftet även om höstens spel uteblir eller endast kan genomförs i begränsad omfattning.

Vi har sedan sist även fått ett tre månaders uppehåll av företaget Clean Air för service av rökburen. När det gäller hyran pågår fortfarande diskussioner med hyresvärden.

Elitspelare och utlottning

Alla som kommer att vara på med utlottning av elitspelare hittar ni HÄR. Kontrollera gärna att ni finns med! Hittar ni något fel så mejla johnny.ostberg@hotmail.com senast den 17 maj.

Listan på elitspelare är minst sagt imponerande, listan hittar ni HÄR. Totalt blev det 70 elitspelare som skall lottas ut på 98 av klubbens spelare. Så det finns stor chans att vinna i detta lotteri! Det finns fortfarande en chans för elitspelare att vara med, om man glömt att anmäla sig!

Vi tar förstås fortsatt gärna emot bidrag men nu har vi stängt möjligheten att vara med på utlottningen. Själva utlottningen tänker vi genomföra när vi börjar närma oss spel på klubben.

Pass

Ett nytt nummer av vår klubbtidning PASS finns nu att läsa HÄR, om du inte redan fått den i brevlådan.

Prova på bridge

Känner du någon som inte spelar bridge?
Till hösten kan du ta med dig dina vänner till S:t Erik och Nya Bridgeskolan och låta dem prova på världens roligaste spel. Vi har tre tillfällen i september.
HÄR kan du läsa mera och göra en anmälan.

Ps: Glöm inte att Café Storslam har börjat med hemleverans!

För mer information och beställningar besök Caféts nätbutik HÄR.