Nyhetsbrev 2020-05-16

Extra nyhetsbrev nr 7 angående Coronaviruset

Smittskyddsexpert

Styrelsen hoppas förstås på att vi snart kan öppna klubben igen. Det vore dock bra om Folkhälsomyndigheten ändrar rekommendationen för antalet som får samlas från 50 till fler än så.

Även då finns det säkert medlemmar som kommer att tycka att det känns osäkert att gå till klubben. Vi undrar därför om det någon av våra medlemmar som har kunskap och tid för att kunna hjälpa oss med förslag på konkreta åtgärder för att minska risken för smittspridning på klubben? I så fall skriva några rader till vår ordförande på mejladresen, lagom@stosn.com

Vi kan även konstatera att vi på klubben redan förberett en del så att vi inte i onödan ska dra på oss smitta. Alla toalettrum för våra deltagare har vägghängda toaletter med lättstädade golv och väggar. Dessutom är både belysning och vattenkranar rörelsestyrda vilket tar bort risken med skitiga strömbrytare eller kranar.

Bridgekryss

Styrelsen har också en del idéer om hur vi kan göra klubben lite säkrare ut ett smittskyddsperspektiv.

Just nu har vi en prototyp på ett så kallat bridgekryss. Se bilden nedan där caféchefen prövar nymodigheten. Bridgekrysset består av 3 mm glas av polykarbonat.

 

Spelavgifter för vårens inställda slutspel och bidrag

När vi nu summerar vårens insamling har klubben fått in totalt 981 450 kr! Gäller då både spelavgifter och bidrag. Ett helt fantastiskt resultat!

Aktuella länkar med några korrigeringar/kompletteringar sedan förra gången.

Elitspelare

Namn på lagen som betalt sin lagavgift

Bidragsgivare

Bidragsgivare som är med i utlottningen

Elitspelare titta hit!

Vi är tacksamma för ert engagemang. Antal bidragsgivare som vill spela med er och har betalat minst 1 000 för det nöjet är dock ännu större än antalet elitspelare. Är det någon som kan tänka sig att spela med två bidragsgivare? Om så, hör av er till johnny.ostberg@hotmail.com. Ni som gör det kan också, om ni vill, välja ut en av bidragsgivarna att spela med.

Sommarliga på BBO

Klubben tänker starta en sommarliga på nätet. Mer information kommer inom kort. De av er som spelat någon form av liga på nätet i vår och har positiva eller negativa erfarenheter av vikt, hör gärna av er till, mattiasweiler@gmail.com

Fredagsgodis startar igen, på BBO!

Bridgeskolan kommer att prova om det finns ett intresse att spela Fredagsgodis på nätet. Målgruppen är utvidgad till att gälla även de som har hjärternål. Första speltillfället är fredagen den 29 maj. Det kommer att krävas föranmälan och det spelas om mästarpoäng!

Läs mer HÄR.

Prova på bridge

Känner du någon som inte spelar bridge?
Till hösten kan du ta med dig dina vänner till S:t Erik och Nya Bridgeskolan och låta dem prova på världens roligaste spel. Vi har tre tillfällen i september.
HÄR kan du läsa mera och göra en anmälan.

Ps: Glöm inte att Café Storslam har börjat med hemleverans!

För mer information och beställningar besök Caféets nätbutik HÄR.