Nyhetsbrev 2020-05-28

Extra nyhetsbrev nr 8 angående Coronaviruset

Klubben börjar med partävlingar igen!

I en liten skala och med väldigt speciella förutsättningar! Med start den 10 juni kommer vi att spela barometrar vid två tillfällen samma dag, kl. 12.00 och 18.30. Vi planerar spel de två onsdagarna fram till midsommar. Vad som händer därefter beror förstås på hur vi tillsammans bedömer att det har fungerat. Det kommer att krävas att ni som vill spela ställer upp på det regelverk som gäller. De viktigaste punkterna följer nedan.

Följ Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Det viktigaste av allt är att du inte kommer till klubben om du känner dig det minsta sjuk.
Obligatoriskt när du kommer till klubben är att tvätta händerna med tvål! Samma regler gäller efter fikarasten!
Föranmälan krävs. Ni kan anmäla er till tävlingarna 12.00 HÄR och till 18.30 HÄR. OBS max 24 par. Startavgiften kommer att vara 100 kr och betalas innan spelstart. Betalning sker helst med smartkort där ni själva lägger smartkortet på handterminalen. Vi vill att ni är på plats senast 10 minuter innan spelstart.
Obligatoriskt är att spela med de så kallade bridgekryssen, bild hittar ni i senaste nyhetsbrevet HÄR.
Det är barometer (två prislistor handicap/scratch) och alla bord har sina egna brickor som varit i karantän i minst 5 dagar.
Du kommer att ha en egen budlåda under hela tävlingen. Dessa budlådor är inte använda på minst 5 dagar.

 

Allmänt i övrigt

Det kommer att vara gott om plats mellan borden. Café Storslam har öppet med ett begränsat utbud. Handsprit och handskar finns tilhands. Priser är presentkort till segrarna i respektive klass.

Efter vår senaste ombyggnad har vi lättstädade toaletter och rörelsestyrda kranar som minskar smittorisken. Resultat kommer inte att delas ut på papper, utan visas på våra TV-skärmar.

Välkomna om ni tycker att detta skulle fungera för er del!

Denna tävlingsstart sker inte av ekonomiska skäl då tävlingarna inte kommer inte att gå med vinst.

Sommarliga på BBO

Klubben startar nu en sommarliga på nätet. Mer information hittar ni HÄR. Det är redan 15 lag anmälda. Senaste anmälningsdag den 1 juni. OBS att det är väldigt generösa reservregler så att ni till exempelvis kan vara med i två olika lag.

Elitspelare titta hit!

Vi är tacksamma för ert engagemang. Antal bidragsgivare som vill spela med er och har betalat minst 1 000 för det nöjet är dock ännu större än antalet elitspelare. Är det någon som kan tänka sig att spela med två bidragsgivare? Om så, hör av er till johnny.ostberg@hotmail.com. Ni som gör det kan också, om ni vill, välja ut en av bidragsgivarna att spela med.

Fredagsgodis startar igen, på BBO!

Bridgeskolan kommer att prova om det finns ett intresse att spela Fredagsgodis på nätet. Målgruppen är utvidgad till att gälla även de som har hjärternål. Första speltillfället är fredagen den 29 maj. Det kommer att krävas föranmälan och det spelas om mästarpoäng!

Läs mer HÄR.

Prova på bridge

Känner du någon som inte spelar bridge?
Till hösten kan du ta med dig dina vänner till S:t Erik och Nya Bridgeskolan och låta dem prova på världens roligaste spel. Vi har tre tillfällen i september.
HÄR kan du läsa mera och göra en anmälan.

Ps: Glöm inte att Café Storslam har börjat med hemleverans!

För mer information och beställningar besök Caféets nätbutik HÄR.