Nyhetsbrev 2020-06-12

Extra nyhetsbrev nr 9 angående Coronaviruset

Klubben fortsätter med partävlingar hela sommaren!

Vi genomförde två barometrar under onsdagen den 10 juni. Resultatet får anses som lyckat då flera som spelade redan har anmält sig för spel nästa onsdag.

Veckan efter midsommar kommer vi att erbjuda spel även på tisdagar. Även på tisdagar är det två tillfällen per dag kl 12.00 och 18.30. Startdatum för spel på tisdagar blir den 23 juni. Det är föranmälan till alla tävlingar då vi har maximerat antal par till 24.

Aktuella tävlingar hittar ni HÄR. Klickar ni på aktuell tävling så kan ni också anmäla er till tävlingen.

För införda säkerhetsåtgärder, läs mer HÄR.

Glöm inte att viktigast av allt är att du inte kommer till klubben om du känner dig det minsta sjuk.

Foto: Linnea Edlund

Ligan i höst?

Det är förstås vår viktigaste fråga för framtiden. På dagens styrelsemöte diskuterades frågan. Vi konstaterade att med nuvarande restriktioner har vi ingen möjlighet att fatta beslut om hösten. Vi har därför lagt in ett extra styrelsemöte den 16 juli för att då eventuellt kunna fatta ett beslut om ligaspelet i höst.

Bridgeskolan informerar

Eftersom bridgeveckan i Söderköping är inställd undersöker skolan intresset för att genomföra bridgelektioner på nätet. Just nu planeras för en bridgevecka online 6-10 juli. Om du är intresserad läs mera HÄR.

Prova på bridge

Känner du någon som inte spelar bridge?
Till hösten kan du ta med dig dina vänner till S:t Erik och Nya Bridgeskolan och låta dem prova på världens roligaste spel. Vi har tre tillfällen i september.
HÄR kan du läsa mera och göra en anmälan.

Ps: Glöm inte att Café Storslam har börjat med hemleverans!

För mer information och beställningar besök Caféets nätbutik HÄR.