Nyhetsbrev 2020-07-24

Extra nyhetsbrev nr 11 angående Coronaviruset

Ligan i höst

Med anledning av svaren på enkäten kommer till att börja med inget ligaspel att anordnas på dagtid. Resultatet från enkäten läser ni HÄR.

Vi kommer att arrangera ligaspel på kvällstid samtliga ligadagar, måndag-torsdag, både på klubben och på BBO. Spel på klubben följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Dessa serier är helt separerade från ordinarie ligasystem och resultat här påverkar alltså inte lagets placering när ordinarie spel återupptas. Detta gör det också möjligt att anmäla nya lagkonstellationer. Vi startar ligaspelet veckan som börjar med den 10 augusti. 

Spel på klubben

I första omgången får endast 12 lag spela samtidigt. Lagen delas upp i två serier per dag baserat på en seedning som Tävlingskommittén utför. Fem matcher spelas i den första omgången, så vid fullteckning möter man samtliga lag i sin egen serie. Måndag och onsdag är tänkt för Elit- och division 1-lag medan tisdag och torsdag är för division 2- till division 6-lag. Vid överteckning kan urval ske, dock prioriteras tidig anmälan. Anmälan öppnas måndagen den 27 juli kl. 12.00 och stängs söndagen den 2 augusti kl 20.00. Samtliga matcher spelas med bridgekryss, duplicerade brickor som legat i karantän och personliga budlådor. Då samtliga matcher spelar gemensamma brickor kommer en IAF att räknas ut och publiceras. Samtliga matcher spelas om silverpoäng. Startavgiften är 100 kr per spelare och match som betalas med smartkort i lokalen (inga kontanter). Inga priser delas ut.

Efter dessa fem omgångar planeras det ny anmälan till en ny serie på fem omgångar, om inte Folkhälsomyndighetens rekommendationer ändras.

Anmälningslänkar nedan. OBS öppnas alltså inte förrän på måndag kl. 12.00 för anmälan!

Måndag: HÄR

Tisdag: HÄR

Onsdag: HÄR

Torsdag: HÄR

Spel på BBO

Det kommer att finnas möjlighet att spela samtliga ligadagar, måndag till torsdag. Serieindelningen beror på antal anmälda men grundidén är 6 lag per serie där alla möter alla, dock spelas endast fem matcher även om någon serie skulle innehålla fler lag. Även här delas lagen upp baserat på en seedning som tävlingskommittén utför men det finns inget tak för hur många serier vi kan ha respektive dag. Vid få anmälningar en enstaka dag kommer dessa lag att föreslås en annan speldag. Anmälan öppnas måndagen den 27 juli och stängs torsdagen den 6 augusti. Här har vi lite längre anmälningstid så att de eventuella lag som inte får spela live kan anmäla sig till BBO-spel. Matcherna spelas över två stycken 12-brickors halvlekar. Samtliga matcher spelas om silverpoäng. Startavgiften är 50 kr per spelare och match, som betalas in till klubbens plusgiro innan serien startar. Inga priser delas ut.

Motsvarande anmälningslänkar till BBO nedan: Öppnas också på måndag kl. 12.00!

Måndag: HÄR

Tisdag: HÄR

Onsdag: HÄR

Torsdag: HÄR

Partävlingar

De närmaste två veckorna kommer vi endast att ha partävlingar på dagtid tisdag och onsdag kl.12.00, kvällsspelet ställs in. Från den 10 augusti och framåt kommer partävlingar att ordnas på ordinarie partävlingsdagar dvs. måndag och onsdag kl 12.00. Alla partävlingar är tills vidare maximerade till 24 par och det krävs föranmälan som görs HÄR

Klubben lanserar en nätbutik!

Är du stolt över att spela på BK S:t Erik och vill stödja din klubb? Välkomna in och shoppa HÄRHar ni synpunkter eller förslag på nya produkter mejla till natbutik@sterik.se

Till att börja med så har butiken lite längre leveranstider, räkna med 2-4 veckor för leverans.

Biobiljetter

Filmstaden har ytterligare förlängt giltighetstiden på företagsbiljetter. De som delades ut förra våren gäller till 2 december 2020 och de som delades ut vid jul 2019 till 20 april 2021.