Nyhetsbrev 2020-08-21

Extra nyhetsbrev nr 12 angående Coronaviruset

Fortsatt ligaspel i höst på kvällen

Kvällsspelet på klubben fortsätter med samma begränsning (12 lag per kväll). För att det ska bli spel krävs det minst 10 anmälda lag per kväll. Spelperioden blir 14/9 – 15/10, fem matcher. Anmälan för ligaspel på klubben öppnar den 31 augusti kl.12.00 och stänger den 6 september kl 23.59. Det är först till kvarn som gäller. Dock har de lag som anmälde sig till ligaspel på klubben i första omgången, men inte fick plats, förtur till anmälan i omgång 2. Alla matcher spelas om silverpoäng.

BBO

För BBO-ligan öppnar anmälan också den 31 augusti men stänger den 8 september kl. 23.59. Serierna publiceras den 9 september. Samtliga matcher spelas om silverpoäng. Spelperioden blir även här 14/9 – 15/10, fem matcher. Startavgiften på BBO är 50 kr per spelare och match. Totalt blir det 1 000 kr per lag som betalas in till klubbens plusgiro. Inga priser delas ut.

Nu startar ligaspel på klubben även på tisdagar under dagtid!

Dagligan startar ligaspel på tisdagar med samma upplägg som kvällstid under förutsättning att vi får minst 10 anmälda lag. Samma anmälningstid som ovan för kvällsligan och spelet startar den 15 september.

Nu blir det partävling även på söndagar!

Dagspelet utökas med parspel på söndagar med samma upplägg som måndag och onsdag från och med den 6 september. OBS föranmälan. Skulle detta fungera bra kör vi igång även lördagar under oktober.

Årsmöte den 1 november

Noterar datumet i kalendern! Vill du lämna in en motion till årsmötet så vill vi ha den senast den 15 september.

Klubben har en nätbutik!

Är du stolt över att spela på BK S:t Erik och vill stödja din klubb? Välkomna in och shoppa HÄR! Har ni synpunkter eller förslag på nya produkter mejla till natbutik@sterik.se

Till att börja med så har butiken lite längre leveranstider, räkna med 2-4 veckor för leverans.

Nya Bridgeskolan informerar

Nu närmar vi oss slutet på sommaren och då brukar det vara dags att planera sin bridgehöst. Pandemin och Folkhälsomyndighetens restriktioner har gjort att vi tvingats skjuta på terminsstarten till januari (vecka 4). Bridgeskolan kommer att ha två aktiviteter med begränsat antal platser igång under hösten, Bridgeträning med lektion på torsdagar samt Fredagsgodis.

När FHM ändrar sina restriktioner kommer Bridgeskolan successivt att öppna upp med minikurser och spelaktiviteter. Vi kommer att hålla olika kurser och förhoppningsvis spel på nätet. Du hittar information om detta under fliken Bridgeskolan HÄR.

Nu har Fredagsgodis startat

Varje fredag 11.00 – 15.00 spelar vi 21 brickor i lagom tempo. Vi spelar med bridgekryss och med brickor som bara spelas en gång. Fredagsgodis är den enda aktiviteten i lokalen på fredagar. Världspremiär! – Det går också att spela tävlingen samtidigt på BBO.

Bridgeträning med lektion

Torsdagar 12.00-15.00 med start den 3 september

Kom och bridgeträna med Catharina och Krister. Vi har begränsat antal platser och varje bord spelar med egna brickor.

Nya Bridgeskolans Lathund

Nu har skolans nya Lathund kommit och kan beställas i skolans webshop. Lathunden beskriver Nya Bridgeskolans bridgesystem i sin helhet. Där hittar du också en del nyheter som inte finns med i våra kursböcker.

 

Anmälningslänk

Till alla tävlingar gäller föranmälan och HÄR är en länk till alla tävlingar.