Nyhetsbrev 2020-09-18

Extra nyhetsbrev nr 13 angående Coronaviruset

Fortsatt ligaspel i höst

Kvällsspelet på klubben blev snabbt fulltecknat även denna omgång inkl. vår första dagligaomgång på tisdagar.

Nästa omgång startar den vecka som börjar med 19 oktober och kommer sannolikt att innehålla sju omgångar. Anmälningar till den omgången startar lördagen den 3 oktober kl. 12.00. Hur många lag vi kan ta emot beror förstås helt på de beslut som tas framöver rörande antal personer som får finnas i lokalen samtidigt. Vi förbereder för att ha 50 bord med bridgekryss till den 1 oktober så att vi snabbt kan öka antal bord som kan spela vid ett positivt beslut. Vi kommer också att plocka ner ett antal bord så att det blir lite luftigare mellan borden.

BBO

BBO-ligan har i pågående omgång 68 lag (67 lag i förra omgången) som spelar. Även här öppnar anmälan till nästa omgång lördagen den 3 oktober.

Juniorbridge på fredagar

Känner du någon junior som gillar kortspel men som ännu inte provat bridge? Varje fredag med start kl.16.00 har vi juniorbridge på S:t Erik under ledning av juniorlandslagsmannen Andreas Abragi. Ingen föranmälan och inga förkunskaper krävs, det är bara att komma ner!

Årsmöte den 1 november

Notera datumet i kalendern!

Ps: Du har väl inte glömt att att betala din medlemsavgift?

Klubben har en nätbutik!

Är du stolt över att spela på BK S:t Erik och vill stödja din klubb? Välkomna in och shoppa HÄR! Har ni synpunkter eller förslag på nya produkter mejla till natbutik@sterik.se

Nya Bridgeskolan informerar

Det blir en nybörjarkurs i höst! Den går på onsdagar mellan kl. 18-21 och startar den 7 oktober och slutar den 16 december med Jan Lagerman som lärare. Anmälan och mer information hittar ni HÄR

Fredagsgodis

Varje fredag kl. 11-15 spelar vi 21 brickor i lagom tempo. Vi spelar med bridgekryss och med brickor som bara spelas en gång. Fredagsgodis är den enda aktiviteten i lokalen på fredagar. Det går också att spela tävlingen samtidigt på BBO.

Bridgeträning med lektion

Torsdagar 12.00-15.00.

Kom och bridgeträna med Catharina och Krister. Vi har begränsat antal platser och varje bord spelar med egna brickor.

Nya Bridgeskolans Lathund

Nu har skolans nya Lathund kommit och kan beställas i skolans webshop. Lathunden beskriver Nya Bridgeskolans bridgesystem i sin helhet. Där hittar du också en del nyheter som inte finns med i våra kursböcker.

 

Anmälningslänk

Till alla tävlingar gäller föranmälan och HÄR är en länk till alla tävlingar.