Nyhetsbrev 2020-12-17

Årets sista nyhetsbrev från BK S:t Erik

Information från styrelsen

Det ekonomiska läget för klubben är förhållandevis bra tack var alla generösa medlemmar och omställningsbidrag från staten på hittills 660 000 kr. Vi har därmed ett bankkonto som gör att vi har en buffert för att överleva hela nästa år. Detta även om vi inte kommer igång med ligaspel i rimlig omfattning under året.

Idag har vi återigen på styrelsemötet diskuterat hur vi skall hantera spel på klubben under den närmaste framtiden. När det gäller ligaspel så är det idag omöjligt att säga när det kan vara aktuellt att återuppta igen.
När det gäller partävlingar är det ingen förändring. Vi fortsätter med dessa i mycket begränsad omfattning. Endast spel på dagtid med max 24 par efter föranmälan. Dessa äger rum på måndagar, onsdagar och söndagar kl. 12.00, även i mellandagarna. Är det så att våra medlemmar inte känner sig trygga att ta sig till och från klubben eller inte känner sig trygga att spela på klubben så kommer även dessa tävlingar att stänga ner sig själv.

Vi kommer fortsatt att erbjuda ligaspel på BBO. Inbjudan för nästa omgång på måndag-, tisdag-, onsdag- och torsdagskvällar som startar den 11 januari kommer inom kort att gå ut.

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

 

Julklappstips i sista stund!

På måndag 21/12 och onsdag 23/12 har vi öppet på klubben mellan kl. 11-16 för köp av julklappar! Gäller såväl Bridgeskolans läroböcker, Katt-shopens bridgeprylar och presentartiklar från nätbutiken som ni ser ett urval av nedan.

Sen går det förstås bra att köpa vårt utbud i nätbutiken HÄR

Café Storslam är också öppet måndag och onsdag om man vill ta en fika i samband med julklappsinköpen.

 

Allsvenskan division 3, platser lediga!

Allsvenskan kommer under våren att spelas på BBO och klubben har några platser lediga. Vid intresse skicka ett mejl till mattiasweiler@gmail.com snarast och absolut senast nu på söndag 20/12. OBS att alla spelare i laget måste representera BK S:t Erik och klubben betalar startavgifter.

Nya Bridgeskolans Lathund

Nu har skolans nya Lathund kommit och kan beställas i skolans webshop. Lathunden beskriver Nya Bridgeskolans budsystem i sin helhet. Där hittar du också en del nyheter som inte finns med i våra kursböcker. Boken var recenserad av Tommy Gullberg i senaste numret av Svensk Bridge och fick betyget en stark femma av fem möjliga!

 

Anmälningslänk

Vill du spela partävling så är det föranmälan som gäller till alla tävlingar och HÄR är en länk till alla tävlingar.