Nyhetsbrev 2021-08-20

Nyhetsbrev nr 9/2021 från BK S:t Erik

 

Extra Extra läs allt om våra återstartsveckor!

Måndagen den 30 augusti till och med söndagen den 12 september blir två återstartsveckor där vi spelar partävling (barometer med scratch/handicap) en eller två gånger per dag. Tävlingarna hålls kl.12.00 samtliga dagar samt kl.18.30 måndag och onsdag. Vi kommer även att bjuda på något lätt att äta efter spelet. Dessa tävlingar är tänkta att locka tillbaka spelare till livespel och som speltillfälle för de medlemmar som har donerat pengar till klubben och vunnit ett “proffs”, men är inte begränsad till dessa par. Alla drygt 100 “amatörer” ska nu ha fått information om vilket “proffs” som man har vunnit! Glöm inte att ni måste anmäla er till den tävling som ni bokat med ert proffs/amatör! OBS! för att kunna se kontaktuppgifterna om er partner måste ni vara inloggad.

Vill du spela partävling så är det föranmälan som gäller fram till den 12 september och HÄR är en länk till alla dessa tävlingar. Därefter krävs ingen föranmälan.

Om du och/eller din partner ännu inte spelat någon av våra ordinarie partävlingar under 2021 spelar hela paret gratis en gång. Ja, lyckades du ragga upp fler partners som inte spelat under året så blir det förstås gratis fler gånger!
Erbjudandet gäller året ut.

Jourspelare

Vi behöver förstärkning med några fler jourspelare. Skriv ett mejl till johnny.ostberg@hotmail.com och berätta varför just du skulle passa som jourspelare. Berätta också vilka veckodagar som du kan spela. Vi söker personer som kan ställa upp minst en gång varannan vecka.

Har du gröna fingrar?

Om ja, vill du sköta klubbens blommor? Kontakta i så fall klubbens ordförande Mårten Gustawsson! (lagom@stosn.com)

Ligan, lägersrapport

Anmälan till höstens spel sker via mejl till kvällsligan. Sista anmälningsdag är den 31 augusti. Vi har redan nu fullt på dagtid. På kvällarna finns det fortfarande plats om ni skyndar er!

Varför behåller ni inte bridgekryssen i höst?

Detta är en fråga vi fått av några medlemmar. Vi har resonerat så här:

Regeringen/FHM planerar att plocka bort de flesta restriktioner under september. De är förstås kopplat till att då har alla vuxna personer i Sverige haft möjlighet att vaccinera sig. Då kan vi förhoppningsvis kunna gå på en fullsatt fotbollsarena eller teatersalong igen!

Med tanke på detta har styrelsen för St Erik tänkt sig plocka bort bridgekryssen från den 13 september när vi startar vårt ordinarie program. Bridgekryssen har en betydande nackdel och det är att övriga vid bordet hör sämre vad du säger men övriga bord hör bättre!

För de personer som fortfarande känner oro för att sätta vid ett bridgebord utan bridgekryss har vi köpt in ett antal visir för utlåning.

Nya Bridgeskolan informerar

Uppstartsveckor

Bridgeskolan har uppstartsveckor 1-17 september, läs mer HÄR.

Prova på
Har du en kompis som vill prova på bridge? I början på setember kommer det finnas “Prova på” tillfällen. Det kostar ingenting och BK S:t Erik bjuder på fika. Följande datum finns att välja på.

Tisdag 7/9 kl.14.00

Onsdag 8/9 kl.10.00

Onsdag 8/9 kl.18.00

Anmälan görs HÄR.