Nyhetsbrev 2021-01-22

Nyhetsbrev nr 1/2021från BK S:t Erik

Information från styrelsen

På styrelsmötet den 21 januari har vi återigen diskuterat hur vi ska hantera spel på klubben under den närmaste framtiden. När det gäller ligaspel är det idag omöjligt att säga när det kan vara aktuellt att återuppta spel igen.
När det gäller partävlingar sker ingen förändring. Vi fortsätter med dessa i mycket begränsad omfattning. Endast spel på dagtid med max 24 par efter föranmälan. Dessa äger rum på måndagar, onsdagar och söndagar kl. 12.00.

Nya rutiner vid parkering i garaget vid klubben

Sedan årsskiftet har Corepark övertagit förvaltningen av garaget Roddaren. Det kommer förhoppningsvis framöver bli lättare för dig att betala den reducerade taxan. Corepark använder sig av Easyparks betalningsalternativ. Ladda ner appen “easypark”.

När du vill parkera den första gången, ska du hämta ett klistermärke hos tävlingsledaren. Då kommer du också få en speciell kod att skriva in i appen. Det kommer, precis som tidigare, att kosta 100 kr att parkera i 5 timmar.

De gamla kupongerna gäller fram till den 31 januari. Om du fortfarande har kvar “gamla” kuponger kan du lämna in dem till TL, skriv ditt namn och mobilnummer på varje kupong eller skicka dom till: Caroline Tesch, John Ericssonsgatan 18, 112 22 Stockholm, så kommer vi swisha pengar till dig, så fort vi har fått betalt från den förra förvaltaren Apcoa.

OBS! Gör detta snarast och berätta gärna också för eventuellt andra innehavare som inte har mejl.

Information från Stockholms Bridgeförbund

DM lag på BBO

Det är beslutat att i år genomföra DM-lag kval och final på BBO. Det finns en klass för alla! Inbjudan och anmälan till respektive klass hittar ni nedan. Sista anmälningsdag är 21 februari till alla klasser utom till öppna klassens final där sista dagen är den 26 februari.
Max ruter (en spelare får ha hjärternål). Spelas lördagen den 27 februari. OBS! Ruterlagen möter bara varandra.
Max spader (en spelare får vara stormästare). Spelas lördagen den 27 februari.
Öppen klass kval. Spelas lördagen den 27 februari.
Öppen klass direktfinal. Spelas helgen den 6-7 mars.

Klubbens nätbutik

Ett sätt att stödja klubben är att köpa från klubbens nätbutik. Ett urval av presentartiklarna ser ni nedan.

Länk till nätbutiken.

 

Nya bridgeskolan

Nya bridgeskolan arrangerar tävlingar på nätet två gånger i veckan på den nya plattformen Realbridge. Det är dels fredagsgodis som ni kan läsa mer om här. Dels D-serien som ni läser mer om här.

Nya Bridgeskolans Lathund

Nu har skolans nya Lathund kommit och kan beställas i skolans webshop. Lathunden beskriver Nya Bridgeskolans budsystem i sin helhet. Där hittar du också en del nyheter som inte finns med i våra kursböcker. Boken var recenserad av Tommy Gullberg i senaste nummret av Svensk Bridge och fick betyget en stark femma av fem möjliga!

 

Anmälningslänk

Vill du spela partävling så är det föranmälan som gäller till alla tävlingar och HÄR är en länk till alla tävlingar. Nu finns det tävlingar upplagda till 2021-03-21.